Eggcheese

http://www.eggcheese.eu/clanok/34/vyhody_a_vyuzitie_eggcheese.html

Výhody a využitie Eggcheese

Je ideálnym komponentom zdravého stravovania, pretože obsahuje nutrične kvalitné bielkoviny s nízkou energetickou hodnotou a minimom tukov s nasýtenými mastnými kyselinami.

To pravé pre zdravý životný štýl
Je ideálnym komponentom zdravého stravovania, pretože obsahuje nutrične kvalitné bielkoviny s nízkou energetickou hodnotou a minimom tukov s nasýtenými mastnými kyselinami

Ideálny na chudnutie
Eggcheese prírodný a údený obsahuje len 52 kcal/100 g, takmer žiaden tuk a sacharidy

Optimálny na rast svalov
Eggcheese je vyrobený z čistého vaječného bielku a v ľudskom organizme je premieňaný na endogénny proteín v pomere 1:1

Vhodný pre diabetikov
Eggcheese je temer bez sacharidov a cholesterolu preto je ideálny pre diabetikov

Je zdrojom bielkovín pre vegetariánov
Vzhľadom k tomu, že vegetariáni vylučujú zo stravy akékoľvek mäso , Eggcheese sa pre nich stáva cenným zdrojom bielkovín

Skvelé pre nemocnice
Ľudia pripútaní na lôžko by mali v dôsledku nízkej úrovne fyzickej aktivity prijímať potravu s vyšším obsahom bielkovín. Eggcheese je ideálnou potravinou, pretože neobsahuje temer žiadne sacharidy a má iba zanedbateľné množstvo cholesterolu. Ľahko sa pripravuje a je chutný. Ďalším pozitívnym efektom je, že pomáha pri raste svalovej hmoty.

Ideálny pre školy
Mnoho detí a študentov trpí nadváhou. V školách často nie je k dispozícii to najlepšie jedlo z nutričného hľadiska a práve Eggcheese ponúka pestrý a výživný zdroj bielkovín. V kombinácii s ryžou alebo cestovinou je Eggcheese výživným jedlom, ktoré napomáha zdravému vývinu mladého organizmu.

 
22.8.2011 | Pridal: Admin | O Eggcheese | čítané: 69113 krát