Eggcheese

http://www.eggcheese.eu/clanok/40/eggcheese_na_veltrhu_danubius_gastro.html

Eggcheese na veľtrhu Danubius Gastro

Spoločnosť Doma a.s. predstavila nový prevratný produkt zdravej výživy - Eggcheese na veľtrhu Danubius Gastro v Bratislave

Veľtrh Danubius Gastro 5 Veľtrh Danubius Gastro sa konal pod záštitou Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR. Celkovo sa na veľtrhu predstavilo 321 vystavovateľov z Českej republiky, Francúzska, Maďarska, Nemecka, Poľska, Rakúska, Talianska a Slovenska.
Atraktívny veľtrh si za štyri dni prehliadlo 72 764 návštevníkov. Zaradenie veľtrhu Danubius Gastro do kalendára výstav a veľtrhov pre rok 2012 garantovaných MPRV SR sa odrazilo na širšom zastúpení slovenských výrobcov potravín a nápojov. V rámci Národného programu podpory domácich poľnohospodárskych výrobkov a potravín sa prezentovala expozícia Značka kvality SK.
Veľtrh Danubius Gastro slávnostne otvoril minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Zsolt Simon spoločne s generálnym riaditelom Incheby, a.s. Alexandrom Rozinom.
Medzi mnohými vystavovateľmi nechýbala ani spoločnosť Doma a.s. s novým prevratným produktom zdravej výživy - Eggcheese. Návštevníkov veľmi zaujal syr vyrobený z vaječných bielkov a jeho ochutnávka mala veľký úspech. Mnohých prekvapila jeho vynikajúca chuť, ktorá pripomína kuracie mäso a to nie len svojou štruktúrou a vzhľadom. Gurmáni si pochutnávali na údenom aj neúdenom Eggcheese ako aj na rôznych druhoch šalátov.
Účasť na výstave prispela k lepšej poznateľnosti výrobku Eggcheese a veríme, že nám otvorila dvere na ďalšie trhy.

 
13.2.2012 | Pridal: Denisa Považanová | Novinky | čítané: 14737 krát